Welkom op de website van RV & PC Oostermoer uit Gieten.

Historie

RV&PC Oostermoer is een in Gieten gevestigde rijvereniging en ponyclub. De vereniging bestaat uit een pony-, paarden- en menafdeling. De vereniging heeft jaren gebruik gemaakt van de manege aan de Kalkamperweg. Enkele jaren geleden moest de manege plaats maken voor industrieterrein. De vereniging heeft in 2016 zijn intrek genomen in de nieuwe manege aan de Tjassenswijk te Gieterveen.

De vereniging heeft verschillende soorten leden. Leden die recreatief rijden en/of lessen. Leden die wedstrijden rijden en er is een groep niet rijdende leden, zoals juryleden. 

RV & PC Oostermoer is aangesloten bij de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie), de landelijke overkoepelende organisatie. De KNHS ondersteunt de verenigingen, zorgt voor de opleiding van de instructeurs en administreert de wedstrijdresultaten. Jaarlijks organiseert de KNHS de Hippiade waar in het verleden diverse leden van onze vereniging aan hebben deelgenomen.

Laatst aangepast opdinsdag, 13 december 2016 10:44
Meer in deze categorie: Bestuur RV & PC Oostermoer »
terug naar boven

Stallen te huur!

Prachtige accommodatie met beschikbare stallen (verhuur)

IMG 0167 (640x427)Stichting Manege Oostermoer en Rijvereniging & Ponyclub Oostermoer beschikken sinds 15 december 2015 over een eigen accommodatie met stallen, binnenrijhal en buitenbak 20x60 aan de Tjassenswijk in Gieterveen.

Informatie accommodatieInformatie stalling

Over RV & PC Oostermoer

Rijverenging en Ponyclub Oostermoer is een actieve paardensportvereniging in Gieten. Onze vereniging is een middelgrote vereniging met circa 80 leden en is opgericht in 1945. De vereniging biedt ruimte aan zowel wedstrijd- als recreatieruiters, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.

Contact met RV & PC Oostermoer

Postadres Bezoekadres accommodatie
Vesselkampen 18 
9463 MD Eext

Tjassenswijk 2a
Gieterveen

Direct naar het contactformulier