Welkom op de website van RV & PC Oostermoer uit Gieten.

Algemene informatie

Hieronder staat belangrijke informatie met betrekking tot de lessen.

Dressuurlessen

De dressuurlessen van RV & PC Oostermoer worden gegeven op woensdag- en donderdagavond. De lessen zijn voor zowel beginnende ruiters als meer gevorderde ruiters op pony's en paarden en worden gegeven door Marlies Manting. De locatie van deze lessen is de nieuwe manege aan de Tjassenswijk in Gieterveen. 

Springlessen

In de even weken is er op dinsdagavond springles voor beginners en gevorderden. Deze lessen zijn geschikt voor pony's en paarden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van de verschillende ruiters. De lessen worden gegeven door Jan Willem Manting.  

Menlessen

In de oneven weken wordt er op zondagochtend menles gegeven. De lessen zijn voor beginnende menners tot en met M niveau en zowel voor pony’s als voor paarden. Bij de indeling van de lessen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van de verschillende menners. De lessen worden gegeven door Roeleke Ketelaar. 

Coördinatie Lessen

Voor vragen over de lessen kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Afmelden voor lessen

Als je een keer bent verhinderd voor een les, geef dit dan door aan je instructeur en aan Hilde.

Wil je een langere periode stoppen met lessen? Geef dit, voor het betreffende kwartaal, door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of stuur een email naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie

Alle lessen worden gegeven in de nieuwe manege aan de Tjassenswijk in Gieterveen. 

Zomerstop

In de zomer stoppen de lessen 3 weken, meestal tijdens de bouwvakvakantie. Leden worden van tevoren op de hoogte gebracht van de betreffende periode. 

Laatst aangepast opdinsdag, 02 oktober 2018 21:02
Meer in deze categorie: Lesindeling »
terug naar boven

Stallen te huur!

Prachtige accommodatie met beschikbare stallen (verhuur)

IMG 0167 (640x427)Stichting Manege Oostermoer en Rijvereniging & Ponyclub Oostermoer beschikken sinds 15 december 2015 over een eigen accommodatie met stallen, binnenrijhal en buitenbak 20x60 aan de Tjassenswijk in Gieterveen.

Informatie accommodatieInformatie stalling

Over RV & PC Oostermoer

Rijverenging en Ponyclub Oostermoer is een actieve paardensportvereniging in Gieten. Onze vereniging is een middelgrote vereniging met circa 80 leden en is opgericht in 1945. De vereniging biedt ruimte aan zowel wedstrijd- als recreatieruiters, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.

Contact met RV & PC Oostermoer

Postadres Bezoekadres accommodatie
Vesselkampen 18 
9463 MD Eext

Tjassenswijk 2a
Gieterveen

Direct naar het contactformulier