Welkom op de website van RV & PC Oostermoer uit Gieten.

100e lid

Afgelopen week heeft RV&PC Oostermoer haar 100e lid welkom geheten. Sinds de ingebruikname van de nieuwe manege en de officiële opening op 1 juli j.l. is het ledental van de vereniging gestaag gegroeid. Afgelopen donderdag is het 100e lid Sara Smedes door voorzitter van de vereniging Jan Hollander tijdens de les in het zonnetje gezet. Voor Sara was er een aardigheidje en voor haar pony ontving ze een zak wortels.  

Lees meer...

Bak bezet

Met ingang van dinsdag 3 oktober is de bak in de even weken van 17.45 tot 19.45 uur bezet voor lessen. De bak is dan verhuurd en kan niet gebruikt worden voor vrij rijden. 

Lees meer...

Reünie en opening

Op zaterdag 1 juli zal de nieuwe manege van RV&PC Oostermoer feestelijk geopenend worden.

Aan deze opening wordt 's avonds een reünie gekoppeld voor alle (oud)leden, (oud)bestuursleden, (oud)donateurs, ouders en belangstelleden van de rijvereniging en ponyclub. 
Mocht u hierbij aanwezig willen zijn, vragen wij u aan zich aan te melden via het hieronderstaande mail adres voor 1 juni 2017. 

Wanneer u zich heeft aangemeld wordt u via de mail op de hoogte gehouden van het dagprogramma en het reünie programma. 

Klik HIER voor meer informatie. 

Lees meer...

Lessen

Op dit moment zijn er ontwikkelingen wat betreft de lessen. Het gaat dan specifiek om een springles voor beginners en het opstarten van menlessen. Zondag 30 april is de eerste menles gegeven, deze les is om de week op zondagochtend. De volgende menles is op 14 mei. Wat betreft de springlessen is naar voren gekomen dat er behoefte is aan een springles specifiek voor beginners. A.s. maandag 8 mei zal hiervoor een proefles gegeven worden van 18.00 tot 19.00u voor de reguliere springlessen aan. Via de site, fb, app houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Reageer met Facebook

Stallen te huur!

Prachtige accommodatie met beschikbare stallen (verhuur)

IMG 0167 (640x427)Stichting Manege Oostermoer en Rijvereniging & Ponyclub Oostermoer beschikken sinds 15 december 2015 over een eigen accommodatie met stallen, binnenrijhal en buitenbak 20x60 aan de Tjassenswijk in Gieterveen.

Informatie accommodatieInformatie stalling

Over RV & PC Oostermoer

Rijverenging en Ponyclub Oostermoer is een actieve paardensportvereniging in Gieten. Onze vereniging is een middelgrote vereniging met circa 80 leden en is opgericht in 1945. De vereniging biedt ruimte aan zowel wedstrijd- als recreatieruiters, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.

Contact met RV & PC Oostermoer

Postadres Bezoekadres accommodatie
Vesselkampen 18 
9463 MD Eext

Tjassenswijk 2a
Gieterveen

Direct naar het contactformulier